Menu

Verhuur

MeMo Auto- en Bandenservice heeft een nieuwe service: MeMo Verhuur!

Deze nieuwe dienst is gericht op de verhuur van bestelwagens. Het huren van een bestelwagen is ideaal wanneer u gaat verhuizen, als vervangend vervoer of als u een grotere aankoop heeft gedaan. Bij MeMo Verhuur kunt u zowel klein als een groot busje huren. Dus of u nou een dag of een weekend een busje nodig heeft, MeMo Verhuur helpt u verder. Onze bestelwagens hebben een inhoud van 11 tot 17 m3. En dat alles tegen scherpe prijzen!

 

 

Ideaal voor verhuizingen

 

Staat er een verhuizing op het programma? Dan kost het u waarschijnlijk veel tijd, moeite en geld wanneer u al uw spullen met uw eigen auto gaat verhuizen. Bij verhuizingen is het handiger om een bestelbus te huren. Met de ruime bestelbussen van MeMo Verhuur kunt u binnen een dag of binnen enkele dagen snel en veilig al uw meubels en spullen vervoeren. Het huren van een bestelbus is wel zo makkelijk!

 

Ideaal voor het vervoeren van grotere aankopen

 

Heeft u een bankstel, tafel of kast gekocht en kan deze niet worden bezorgd? Dan bieden onze bestelbussen uitkomst! Wij hebben verschillende groottes bestelbusjes, die ruim voldoende plaats bieden aan uw te vervoeren aankoop. Onze bestelwagens zijn ruim, waardoor u comfortabel kunt rijden. Het huren van een bestelbus is een goede keuze.

 

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over onze tarieven op onze website https://www.memoverhuur.nl  of neem gerust contact met ons op.

U kunt ons uiteraard ook bellen (06 52 76 36 55 of 033 46 696 43) of ons een e-mail sturen (info@memoverhuur.nl). Wij helpen u dan graag met het vinden van het juiste busje.

Wilt u direct reserveren? Dan verwijzen wij u graag naar onze verhuur website: https://www.memoverhuur.nl.