Menu

Uitlijnen

Memo is de Uitlijnspecialist van Nijkerk en wijde omgeving                                                         

Afspraak maken

 

Bij ons kunt u snel terecht voor een uitlijn afspraak  zodat u tegen een zeer scherpe prijs uw auto kunt laten uitlijnen. 

Wij lijnen ook uw camper of (bedrijfs)bus uit.

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor uw vragen of om meteen een afspraak in te plannen!

 

 

Auto uitlijnen

Voordelen van een goede uitlijning

Wanneer u uw auto deskundig heeft laten uitlijnen bij MEMO Auto- en Bandenservice, dan profiteert u van vele voordelen:

  • Uw auto heeft een betere wegligging
  • Uw auto heeft een beter rijcomfort
  • Uw auto heeft betere rijprestaties
  • De rijveiligheid van uw auto wordt verhoogd
  • U realiseert een besparing op het brandstofverbruik
  • Er is minder snelle slijtage van mechanische onderdelen
  • Er is minder (scheve) bandenslijtage

 

Hoe ontstaan afwijkingen in de wielstanden?

De afwijkingen in de wielstanden kunnen veroorzaakt worden door meerdere incidenten. U kunt hierbij denken aan het raken van een stoeprand, het rijden over een grote steen, het rijden door een gat in het wegdek of aan het krijgen van een aanrijding. Door deze incidenten kunnen er afwijkingen ontstaan. Dus merkt u dat uw auto naar links of naar rechts trekt wanneer u op een rechte weg uw stuur recht houdt? Dan is het van groot belang om uw auto te laten controleren op de uitlijning en deze opnieuw te laten uitlijnen.

 

 

 

 

 

Auto uitlijnen, Voorkom onnodige bandenslijtage

Om de banden van uw auto in topconditie te houden en ervoor te zorgen dat de levensduur gemaximaliseerd wordt, is het van essentieel belang dat de uitlijning van uw auto goed staat. Voor een optimale wegligging zijn de wielen onder uw auto onder een bepaalde hoek geplaatst. Het kan echter voorkomen dat deze balans verstoord raakt. In dat geval is het verstandig om uw auto te laten uitlijnen. Met uitlijnen worden de afwijkingen in de wielstanden hersteld door de ophangingsdelen aan de voorzijde en eventueel de achterzijde op de juiste manier af te stellen.

 

 

Uitlijnen is het werk van de echte specialist

Wanneer u uw auto wilt laten uitlijnen, is het aan te raden dit bij een echte specialist te laten doen. Laat uw auto daarom vakkundig uitlijnen door MEMO Auto- en Bandenservice.

Wij beschikken over de modernste, elektronische uitlijncomputer: De Hunter 3D-HAWKEYE.

Deze uitlijncomputer is tevens geschikt voor het afstellen van de ophangingsdelen aan de voorzijde, maar óók aan de achterzijde van uw auto. Het is namelijk bij steeds meer auto’s van belang om ook de ophangingsdelen aan de achterzijde van de auto af te stellen.
Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan melden wij u dit eerst en geven we een vrijblijvende kostenopgave. Bij ons komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Uitlijnen