Menu

Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen

Afspraak maken

 

 

Periodiek onderhoud aan uw auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren, verkleint de kans op pech en begeeft zich onder veilige rijomstandigheden. Daardoor kunnen defecten vaak in een vroeg stadium worden herkend en verholpen en kunnen onnodig grote en dure reparaties worden voorkomen.

 

 

 

Onderhoudsbeurten

Auto onderhoud Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Wij voeren deze onderhoudsbeurt met veel plezier voor u uit. U kunt bij ons zonder afspraak terecht en u ontvangt van ons een prijsopgave vooraf, dus u weet altijd wat de beurt en eventuele reparaties u gaan kosten. MEMO Auto- en Bandenservice biedt diverse beurten aan op het gebied van onderhoud.


Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door een een e-mail te sturen naar info@memobanden.nl of door te bellen naar

0652763655

 

 werkplaats onderhoud memo

Kleine beurt

Met ‘de kleine beurt’ wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Naast de standaardwerkzaamheden wordt de auto gecontroleerd op 25 veiligheidspunten, zoals:

  • Banden
  • Remmen
  • Verlichting
  • Schokdempers
  • De accu wordt preventief gecontroleerd
  • Het interieurfilter wordt gecontroleerd
  • Alle vloeistoffen worden gecontroleerd en waar nodig bijgevuld

Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan melden wij u dit eerst en geven we een vrijblijvende kostenopgave. De kosten kleine beurt verschilt per auto. Bij ons komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

 

 

 

Grote beurt

 

De ‘grote beurt’ of wel jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties.

Daarnaast is de focus bij ons altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, maar ook het vervangen van de remolie en controle van de banden, verlichting, airbags en andere veiligheidssystemen.

Daarnaast worden de olie, alle filters (incl. interieurfilter) en de (gloei)bougies vervangen. De overige vloeistoffen, zoals koelvloeistof en ruitensproeier vloeistof, worden gecontroleerd en indien nodig bijgevuld. De accu controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen!

 

 

 

 

 

APK combineren met een onderhoudsbeurt

Combineer je een APK met een onderhoudsbeurt? Dan voeren wij eerst de APK keuring uit.

APK met grote beurt

Veel automobilisten kiezen ervoor de APK te combineren met een grote beurt. Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto op ruim 80 cruciale punten gecontroleerd. Controle van de banden, accu, vloeistoffen, filters, uitlaat, riemen, lekkages, ruitenwissers, verlichting, remmen en schokbrekers. Vervanging van de olie- en luchtfilters, vloeistoffen en motorolie.

APK met kleine beurt

Is uw auto aan APK toe, maar nog niet aan de grote beurt? Dan kunt u ervoor kiezen om de APK te combineren met een kleine beurt. zo hoeft u de auto maar één keer naar ons toe te brengen. Tijdens een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op 25 punten.